Scop...

Acest blog se constituie într-un mesaj-apel la bun-simţ. Libertatea de exprimare se poate exercita şi fără trimiteri spre o zonă a jignirii şi agresivităţii verbale. Cea mai mare jignire este însă în a te face că nu înţelegi despre ce vorbeşte celălalt.

Friday 1 October 2010

Un grup de oameni de bine care put a intelectualitate (blogary.ro )


http://blogary.ro/2010/09/inutilitatea-discutiei/#comment-26070

lucid says:
Friday, 1 October 2010 at 8:17 pm
Apel umanitar: ignoratzi-l complet pe bibliotecaru! Il feritzi astfel de uzura putzinelor celule cenusii pe care inca le mai poseda – primul aspect. Al doilea: protejatzi astfel cititorii care nu mai pot intra pe blog din cauza putorii diversionistei sale diaree. Vorba lui Merechene: diversiune securista clasica, ca doar e admirator al ex-tovarasului aditza caruia ii inmana “mandatul” de misiune colonelul Liviu Turcu.
Serios vorbind, individul are ca singur scop impiedicarea functzionarii normale a blogului prin cedarea nervoasa a vizitatorilor in fatza imensei cantitatzi de excremente pe care le debiteaza in cel mai autentiz stil paranoic pedeserist.

Florin Cojocariu says:
Friday, 1 October 2010 at 8:44 pm
Bibliotecare, esti la moderare. Apelul meu de a evita postarile cu repetitie a fost inutil. Iar indirjirea cu care vrei sa enervezi lumea e demna de o cauza mai buna. Nu esti banat, daca o sa credem ca spui ceva, o sa-ti lasam comentariile. Asa insa cum faci acum nu putem continua. Sper ca intelegi.

Florina says:
Friday, 1 October 2010 at 8:47 pm
Bibliotecaru
Nu, din urmatoarele motive:
1. pe acest blog gasesti, foarte clar expuse, lucrurile in care credem;
2. nu ma angajez in discutii care imi solicita timp pretios fara sa obtin un beneficiu intelectual din ele. Si spun asta in cunostinta de cauza, asta insemnind ca ti-am citit comentariile;
3. nu cred ca esti aici decit pentru a testa daca te mai poti desfasura, in acelasi mod, in continuare si pentru alte motive pe care le pot, doar, banui.
Acestea fiind zise, la revedere.

para says:
Friday, 1 October 2010 at 8:56 pm
@Bibliotecaru’
Uite, am să spun eu în ce cred:
Cred că toţi oamenii sunt egali în faţa societăţii.
Cred că fiecare om are dreptul să trăiască liber şi are dreptul să-şi urmeze ţelurile pe care el le consideră importante în viaţa lui, fie ele religioase, filozofice, materiale, profesionale sau de altă natură.
Cred că fiecare om are dreptul să-şi trăiască viaţa aşa cum şi-o doreşte, cât timp nu aduce atingere libertăţilor celorlalţi. Cred că fiecare ar trebui să-şi vadă de treaba lui, în primul rând.
Şi mai cred că faci pe prostul. Dar asta făcea şi Socrate, şi te iert pentru asta.

ElCucui says:
Friday, 1 October 2010 at 10:24 pm
@Bibly, nu vrei sa-ți dau și numele și prenumele spectatorilor de la Steaua Napoli? Ți le-aș da, dar mi-e că p-ormă îmi ceri și inițiala tatălui. Dosarele ți le zic după numele manglelii: Obiecte China (suspendat în 2007), Zambaccian (suspendat în 2008), Mătuşa Tamara (suspendat în 2010). Mai e și “Trofeul Calității” unde e în lot, nu-i individual. Avem 4? Avem. Mișto e că la ultimul, avocații invocă excepția (nu clauza, scuze, lucram la un contract) de neconstituționalitate privitor la înființarea DNA!!! Hai, că sunt simpatici!
Legea a trecut prin Parlament, nu e o noțiune abstractă cu care jonglează Monica Macovei. CCR judeca 2-3 ani și respingea excepția. Apoi băgau altă excepție și tot așa până la prescripție. Sau până la câștigarea alegerilor. Iată ce a declarat suspectul tău după vot:
“Această lege va rămâne o pată pe obrazul ministrului Predoiu şi pe obrazul parlamentarilor care au votat-o”
Nu-nțeleg de ce se supără când doar i s-a creat cadrul să-și demonstreze nevinovăția.
În rest bați prea tare câmpii ca să-ți mai răspund.

ElCucui says:
Friday, 1 October 2010 at 10:38 pm
@Florin, cea mai buna idee tu ai avut-o. Ne mai lași din când în cînd cate un comment de-al bibliotecarului. E păcat să nu ciomăgim câte un fesenist d-ăsta, care se crede abil, când ni se ivește ocazia! Așa-mi placee!
P.S. Oare mai e valabilă parola pe care o am? Că aș putea să mă servesc și singur când mi se face sete de sânge.

ElCucui says:
Friday, 1 October 2010 at 10:57 pm
@Nu-s proști avocații! Felix a reușit să blocheze activitatea DNA și Brădișteanu a ANI tot pe chichițe legate de înființarea instituțiilor. În ritmul ăsta o să ajungă hoții (nu mă refer la la clientul tău) să conteste și înființarea Parchetului, a Tribunalului, a Judecătoriei și a Republicii.
Uite idee! (Ține-l, Florine, că-dau!) Onorată instanță, domnule Președinte. După cum se știe, comuniștii au ajuns la putere în ’46 prin fraudă, și pe cale de consecință, este absurd să fie acuzat clientul meu că au prejudiciat un stat ilegal înființat și a furat de la niște cetățeni care au trăit 64 de ani în afara adevăratei Constituții…

ElCucui says:
Friday, 1 October 2010 at 10:59 pm
…Însăși Constituția este neconstituțională. Vă mulțumesc.

Florina says:
Friday, 1 October 2010 at 11:03 pm
Asa au fost concepute, ElCucui, sa poata fi atacate la CCR si sa maninca si gura la domnii avocati.

MicutzaCeKurai says:
Friday, 1 October 2010 at 11:08 pm
“un subiect de discutzie utila” (subiectul, intotdeauna este util, discutzia, da, este utila; decit ca [ca la Ploiesti] acordul se face la subiect – ma rog, nu intotdeauna merge cu copy-paste-ul de pe goagăl).
zice Laura (ex-sereista) ca i se pregateste lui Voiculescu o micutza arestare. probabil de aceea se si agita Varanul cu tot felul de agende si date: sa se poata da victima lui Basescu si el.

http://www.agenda.ro/pictures/diverse-29/traianbasescutimisoara(2)_b.jpg
(sursa: http://www.agenda.ro/news/news/24586/miting-electoral-de-proportii-traian-basescu-in-fata-a-20000-de-oameni-la-timisoara.html)

De ce această poză? Mi-a plăcut mesajul din mijloc PERIAM BĂSESCU.

Am fost amuzat de sugerarea înlocuirii "Propuneţi un subiect de discuţie utilă României..." cu "Propuneţi un subiect de discuţie util României...". Poate dacă aş fi spus "Un subiect util de discuţie...", dar nu am spus. Discuţia însă s-a dovedit inutilă...

Da, ştiu. Mi s-a mai spus... sunt o javră comunistă. Aş plânge, dar preşedintele României mi-a luat lacrimile... poate doar unele de sticlă.

http://www.robinurton.com/history/Photography/ManRayGlassTears.jpg
(sursa: http://www.robinurton.com/history/photography.htm)


1 comment:

  1. Buna ziua!
    ONmusique.info este un proiect nou cu scop informativ. Ne-am propus să venim cu cele mai noi ştiri din muzică, recenzii de albume, concerte şi, de ce nu, filme, interviuri cu artişti români şi străini. Sustine proiectul ONmusique.info si alatura-te echipei noastre! ONmusique cauta sa-si largeasca echipa formată din oameni cu experienţă, ambiţioşi, talentaţi şi dornici de muncă; asadar, daca doresti sa te alaturi, trimite un e-mail la onmusique@yahoo.com. ONmusique...Pentru ca muzica apartine tuturor! Felicitari pentru blog!Multumesc pentru timpul acordat!Cu stima Dan!

    ReplyDelete