Scop...

Acest blog se constituie într-un mesaj-apel la bun-simţ. Libertatea de exprimare se poate exercita şi fără trimiteri spre o zonă a jignirii şi agresivităţii verbale. Cea mai mare jignire este însă în a te face că nu înţelegi despre ce vorbeşte celălalt.

Tuesday, 12 April 2011

silverstar ZeV ((http://www.elenaudrea.ro))


http://www.elenaudrea.ro/a-mai-aparut-o-victima-baronul-pnl-de-bucuresti-a-fost-sabotat.html

silverstar a scris pe 12 Aprilie 2011, 08:56 am

Spunea cineva ca “Secretul succesului in viata este legat de bunul simt şi onestitate: dacă nu aveţi aceste calităţi – succesul este garantat!”

  • Turnul de observatie a scris pe 12 Aprilie 2011, 09:34 am

    @Silverstar. Observ stimata doamna ca starea de spirit va determina sa va alegeti si citatele. Sa fie cumva o tentativa de autoflagelare, asa cum fac adeptii mai zelosi ai invataturii lui Iisus? Sau o fi vorba cumva de vreun repros pe care vi-l adresati. Curaj stimata doamna, caci uite, zilele trecute Premierul Boc ne-a anuntat ca am iesit din recesiune.

  • silverstar a scris pe 12 Aprilie 2011, 09:50 am

    ***Turnul de observatie – ştii foarte bine Bibliotecarule, căci tu eşti, cum îmi aleg eu citatele – să corespundă realitaţii… Eu nu am nici o treabă cu Iisus Christos şi nici cu autoflagelarea pentru că sunt normală cu capul… :roll:
    În ceea ce priveşte recesiunea, sincer, habar n-am ce este. Doar criza am simţit-o eu în portofel, nu şi în magazine ori pe stradă…


ZeV a scris pe 12 Aprilie 2011, 11:35 am

@Silverstar
Din reacțiile domnului Bibliotecar, pe blogul lui C.Preda, am tras concluzia că această entitate liber cugetătoare , dotată cu o pălărie mult prea mare pentru domnia sa, ne ignoră. Evident că ne…spune, sistematic, acest lucru, ori de câte ori, se simte vexat :)
Să aibă , acum, ipocrizia, două nume ? :)

silverstar a scris pe 12 Aprilie 2011, 12:03 pm

***ZeV – îi recunosc stilul, modalitatea de adresare, felul de a-şi etala bruma de cunoştinţe, ostentativ, şi dorinţa, evident neexprimată, de a avea întotdeauna drptate. Nu cred că mă înşel. Am mai scris într-o seară că este el şi comentariul a dispărut imediat.

**//**

Cum se spune în cartier... ŢEAPĂ!

Eu nu am de ce să-mi iau nick-uri diferite. Nu scriu la doamna Udrea pe blog pentru că acest blog este mort, doamna Udrea nu-l mai citeşte şi nu mai răspunde, oricâte asigurări se dau că ar fi altfel. Nu sunt banat, nu mai scriu de bună voie. Nu văd de ce cineva mi-ar şterge mesajele dacă aş posta acolo astfel încât să fie nevoie să mă ascund. Mai intru doar din când în când să văd cine mă mai înjură, de amuzament... Iată aşa am şi dat de aceste comentarii născute "din puţul gândirii adoratorilor băsescianişti".

Dacă "inteligenţele" băsescianiste ar fi dat o banală căutare pe Google, ar fi obţinut imediat:

"turnul de observaţie a spus"

De aici se observă că acest nick este un obişnuit al site-ului Realitatea TV, în consecinţă nu este un nick inventat al Bibliotecarului căruia îi este frică să posteze cu nick-ul propriu pe acel blog al doamnei Udrea.

Dacă ar mai fi căutat un pic, ar fi văzut că acelaşi nick comentează şi pe VOXPUBLICA, PANDORAS, Standard.money.ro...

Eu nu pot decât să mă bucur, înseamnă că am ajuns un etalon al bunului simţ... :)

No comments:

Post a Comment