Scop...

Acest blog se constituie într-un mesaj-apel la bun-simţ. Libertatea de exprimare se poate exercita şi fără trimiteri spre o zonă a jignirii şi agresivităţii verbale. Cea mai mare jignire este însă în a te face că nu înţelegi despre ce vorbeşte celălalt.

Saturday 16 April 2011

Frank Zapa[King] şi ZeV (http://www.elenaudrea.ro)

REFUGIATI POLITICI-BIBLIOTECARU-

S-A produs pe acest blog ,ani de zile,remarcindu-se prin maniera perversa si diabolica in care propaga POLITICILE,pesediste,fiind un aprig aparator al parintelui pesede-ION ILIESCU.
Ani de zile,a aparat cu stoicism IMAGINEA PSD,si a donozaurilor pesedesti ,pt a caror imagine nu a facut rabat de la nimik.
De la minciuna,manipulare,omisiune,diversiune,delatiune si pina la stari emotive,nu a scapat nici o metoda din arsenalul bolsevic,intr-u apararea BORFASILOR PESEDESTI.
Inteligent,meticulos,cu o buna logica,ani de zile s-a batut pt interesul PSD.
Intr-un tirziu,satul de esecurile ,si falimentul stingi romanesti,se retrage anuntind ca renunta la misiunea de a aduce,SOCIAL DEMOCRATIA IN PRIM PLANUL SOCIETATII ROMANESTI.
Numai ca ce sa vezi,MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE,si un simplu click,ni-l arata pe BIBLIOTECARU,VIOI,CA A GAZELA,PASCIND IARBA PESEDISTA SI LUIND LUMINA DE PE BLOGUL LUI VICTOR PONTA.
Cu energii noi,bibliotecaru PE POST DE REFUGIAT POLITIC,JOACA DE DATA ACEASTA O ALTA PARTITURA,PE BLOGUL LUI PONTA.
Isi pune la dispozitia PESEDEILOR,EXPERIENTA ACUMULATA IN ANII DE POLEMICI VIRTUALE,OFERINDU-SI IDEILE,PARERILE,SI SERVICIILE,PT CA ELENA UDREA SA POATA FI COMBATUTA IN LUMEA VIRTUALA.
Pina la urma,bietul bibliotecaru,nu a rezistat ispitei si s-a intors la radacini,origini-ACOLO UNDE DE FAPT ESTE LOCUL LUI-IN MIJLOCUL UNOR ,TINERI INDOCTRINATI,NASCUTI BATRINI,IN MULTE SITUATII MAI BOLSEVICI DECIT BOLSEVICII LUI DEJ.
Ma bucur ca bietul si labilul domn BIBLIOTECARU,si-a gasit in sfirsit linistea,si pacea,trebuia pina la urma sa esueze printre cei ca el,NISTE RATATI CU PRETENTII DE GENII NEINTELESE,DE FAPT NISTE NULITATI ,CU VELITATI DE GINDITORI.

Zev a scris pe 16 Aprilie 2011, 02:56 pm

@frank
Bibliotecarul poate să facă tot ce doresc ,,mușchii circumvoluțiunilor din dotare, pentru că este un cetățean liber.
Dar un lucru, nu-l poate face, totuși, nefiind (biblio n.a.) decât un simplu…om. Nu-l poate ,,poseda” pe retardatul Victor Ponta pentru a-l face , cel puțin aparent , mai inteligent decât este, adică…inteligent. :)
Și mai e ceva…șmecherașul titrat și endependent care spune tot timpul că ne ignoră, trebuie să rețină un amănunt : eu, cel puțin, nu intru și nu voi intra ÎN VIAȚA MEA pe blogul netotului pesedist cu față de arlechin, bun doar să-i lingă pantofii doamnei ministru Elena Udrea, după care să-i spele cu dezinfectant :)
Auzi…cine să o ,,combată” pe distinsa doamnă …măscăriciul copilot Victor Ponta…nici măcar nu mai pot să râd.

No comments:

Post a Comment